Nytt uke 49 

AEG har gitt ut spillene sine for i år, men nå har vi også fått vite hva som kommer til neste år.

 Destination Fun Combo Pack

Jeg kan ikke si at jeg helt liker ideen bak denne boksen. Det fine med den, er at AEG har laget noen flotte tilleggspakker til spillene Automobiles, Planes og Trains. Det negative er at alle er samlet i én boks. Eier du bare ett spill, må du derfor også betale for tilleggspakker til spill du ikke eier, og bruke ekstra plass på deler du ikke kommer til å bruke. Har du derimot alle tre spillene, så kan denne esken skape mye glede. Kommer i hyllene i mars 2017.

 Light and Dark

Dette er spill for to spillere der hver spiller en druide som enten ønsker å dekke verden i mørket eller fylle den med lys. Dette gjøres ved hjelp av dobbeltsidige brikker eller disker som blir lagt utover bordet. Målet er så å få snudd alle brikkene over til siden du spiller for. Diskene blir også dyttet/kastet rundt på bordet for å prøve å snu de som alt ligger der. Du har også noen få handlingskort til å hjelpe deg. Spillet virker raskt, og jeg kan se for meg et høy aktivitets- og støynivå rundt bordet. Kan kjøpes i en butikk nær deg i januar 2017.

 The Captain is Dead

Dette er et samarbeidsspill for 2?7 spillere. Bakgrunnshistorien er tragisk ? dere er alle besetningsmedlemmer på et romskip. Etter et tragisk møte med noen fiendtlige romvesener er skipet til spillerne sterkt skadet og kapteinen deres er død. Nå er målet å få orden på motoren igjen å komme seg vekk før resten av mannskapet tar kvelden. Alle spillerne har egne unike egenskaper som må brukes på rett måte. Her er alternativene enten å samarbeide eller å få en trist slutt der alle svever rundt i det tomme intet. Samarbeidet kan starte i februar 2017.

 Think it Up!

Et partyspill hvor målet er å tenke raskest. Hvem klarer først å komme på et ord som passer med bokstaven og tema som er trukket? I dette spillet trekkes det et tilfeldig tema og en bokstav. Den som først kommer på et ord som både passer tema og starter med bokstaven som ble trukket, får poeng. Etter et bestemt antall runder vinner den som har fått flest poeng. Spillet finner du i hyllene i februar 2017.

Dette var altså et lite sammendrag om noen av spillene som kommer til neste år, men hva med denne uken? Jo, lista får du her. Men først må jeg stille dere ett spørsmål: Ønsker dere at jeg skal fortsette å skrive litt om alle nye spill som kommer hver uke, eller holder det med en liste? Jeg ønsker virkelig en tilbakemelding på dette, så fyr løs.

AEG
Nye spill
Siege

Bombyx Studios
Nye spill
Legendary Inventors   
Tilleggspakker
Abyss Kraken Exp.  

Cool Mini Or Not
Ny versjon
Krosmaster Arena 2.0

Czech Games
Nye spill
Adrenaline

Days Of Wonder
Tilleggspakker
Small World River World Exp!

Portal Games
Ny versjon
Robinson Crusoe 2nd Ed

NSKN Games
Nye spill
In the name of Odin
What's Up
Mistfall Sand & Snow

Tilleggspakker
Mistfall Valkyrr  Expansion  
Mistfall Heart of the Mists Exp

Rio Grande Games
Ny versjon
Dominion 2nd Ed.
Dominion Intrigue 2nd Ed.
Tilleggspakker
Dominion Intrigue Update Pack 2nd Ed.
Dominion Update Pack 2nd Ed.

 #spillmagasinet #spill #gaming #gamer #brettspill #boardgame #brettbart #games #tabeltop #nyheter 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits