Nytt uke 44

 

Det har vært litt stille på bloggen og jeg kommer til å variere hvor ofte jeg får lagt ut innlegg i tiden framover. Grunnen til dette er at jeg har begynt i ny jobb. Jeg skal passe på at dere får nyheter og anmeldelser i tiden framover også, men jeg trenger nok litt tid til å få nye rutiner på plass.

 

Jeg kommer til å ha mer fokus på enkelte spill framover. Android: Netrunner er først ut. Jeg har snakket litt med noen venner, og vi kommer til å ha en liten gjennomgang av de nye kortene fortløpende når det kommer nye pakker.

 

Før jeg går over til selve nyhetene, så vil jeg bare si takk til White Wizard Games. Det kom en liten pakke i posten med noen promokort til Star Realms som du kun får tak i på PAX West og Dragon Con. Og nå har jeg dem også. Anmeldelsen min av spillet finner du her: Star Realms

 

 

Når vi først er inne på Star Realms og White Wizard Games, har WWG annonsert noen nye tilleggspakker til spillet. Det er fire nye pakker i serien som heter United. Disse nye pakkene inneholder kort som slår sammen de fire fraksjonene i spillet. Dette kommer til å gi spillet mer dybde og det blir lettere å blande sammen kort fra alle fraksjonene i kortbunken du bygger opp. Navnene på hver pakke sier litt hva slags kort de fokuserer mest på. Pakkene heter Assault, Command, Heroes og Missions. Gleder meg.

 

 

Dominion, et spill jeg har kost meg mye med, og det som faktisk var min inngang til deck building games, kommer snart ut i en ny versjon. Både den originale esken og Dominion Intrigue kommer ut som second edition. Begge second edition-eskene inneholder noen nye kort som kommer til å endre litt på hvordan spillet fungerer. For undertegnede og en del andre Dominion-fans kan dette høres fryktelig dyrt ut, men Rio Grande Games har tenkt riktig i denne sammenheng. For oss som allerede eier disse eskene, så kommer det ut noen mindre utgivelser med bare de kortene og elementene som er nye. Disse kommer til å kalles Update Packs. Datoen for utgivelsene er ennå ikke offentliggjort.

 

 
 

Jeg kommer ikke til å ta for meg de nye spillene som har kommet siden sist i og med at det nå har gått fire uker siden forrige blogginnlegg. Denne listen er tilbake neste uke.

2 kommentarer

Fredrik

14.11.2016 kl.18:24

Hei. Jeg fant ikke noen annen måte å kontakte deg på enn å skrive en melding her i kommentarfeltet. Jeg og en kamerat har laget et nytt brettspill som vi akkurat har lansert. Har du lyst til å motta et gratis eksemplar av spillet og eventuelt skrive om det på bloggen din? Har du en e-post eller noe jeg kan sende deg mer informasjon om spillet på?

brettbart

15.11.2016 kl.17:05

@Fredrik: Hei. Takk for at du tar kontakt og så klart vil jeg prøve spillet deres. Har sendt deg en e-post til adressen som er knyttet opp mot blogg kontoen din. Hvis den er feil kan du sende meg en e-post direkte til erli@brettbart.no. Skal finne en måte å sørge for å få kontaktinfo mer synlig på bloggen. Gleder meg til å høre fra deg.

Skriv en ny kommentar

hits