Nye brettspilltitler uke 38 

 

Det er ikke mange nyheter denne uken. Noen nye spill, men ellers stille. Og sånn pleier det jo å være rett før stormen. Stormen fra Gen Con 2016 har bare så vidt lagt seg før vi mår gjøre oss klar til neste. 13-16 oktober fyrer det løs i Tyskland, og den største spillmessen i verden kommer til å være stappfull av nye ting. Jeg kommer til å prøve å følge det opp på samme måte som Gen Con.

 AEG

Tilleggspakker

Smash Up Cease And Desist Exp

 

 Czech Games

Nytt spill basert på tidligere utgivelse

Codenames Pictures

 AsmOdee

Nytt spill basert på tidligere utgivelse

Dobble Star Wars Classic

 

 Grey Fox Games

Nye spill7 Ronin

Dette er et asymmetrisk spill for to spillere. En spiller kontrollerer en gruppe ninjaer som angriper en landsby. Den andre spilleren styrer sju ronin (herreløs samurai) som forsvarer landsbyen. Ninjaspilleren vinner når han/hun okkupere fem av landsbyens ti områder. Roninspilleren vinner etter å ha overlevd åtte runder.
Hver tur starter med at spillerne distribuere styrkene sine over landsbyens områder. Hvis begge spillerne plasserer styrker i samme område, blir det konflikt i dette området, og den må spilles igjennom. Hver ronin har en spesiell forsvarsegenskap, mens hvert landsbyområde har en spesiell angrepsegenskap. Hvem vinner? Ninjaene eller samuraiene?
Antall spillere: 2
Varighet: 15-30 minutter

 

 IDW Games

Nye spillGodfather A New Don

I New York på 1950-tallet kjemper en rekke mafiafamilier om plassen på toppen. I dette spillet spiller hver spiller én av disse familiene. Målet er å kontrollere områder, og det gjøres ved hjelp av terninger som hver spiller kaster og plasserer dem ut hver runde. Mafiabossen kan stjele terninger fra de andre spillerne, men hver gang en spiller får en terning frastjålet, kommer de et hakk nærmere å bli ny mafiaboss. Hvem blir den nye lederen for New Yorks undergrunn?
Antall spillere: 3-6
Varighet: 45-60 minutter

 Mayfair Games

Nye spillCosta Rica

Krypskyttere er et problem mange steder i verden. Jobben din er å samle sammen så mange dyr som mulig for å beskytte dem mot krypskyttere samtidig som at du må beskytte deg mot din store fiende - myggen! Du for poeng utfra om du har mange dyr av ett slag og hvor mange forskjellige arter du har.
Antall spillere: 2-5
Varighet: 30-45 minutter

 

Nytt spill basert på tidligere utgivelse

Agricola Family

 Zman Games

Nytt spill basert på tidligere utgivelse

Pandemic Reign of Cthulhu

 

#spillmagasinet #spill #gaming #gamer #brettspill #boardgame #brettbart #games #tabeltop #nyheter 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits