Nye brettspilltitler uke 37 

 

Fantasy Flight Games og Games Workshop kommer til å avslutte sitt samarbeid. Det vil si at alle GW-baserte spill som FFG har i sin portefølje, kommer til å forsvinne snart. Etter over åtte år med samarbeid er det altså slutt i februar 2017. Dette betyr også at alle planlagte turneringer med disse spillene avlyses. Videreutvikling og produksjon av GW-baserte spill blir også stoppet. Listen over spill som forsvinner, er:

Black Crusade, Blood Bowl: Team Manager, Chaos in the Old World, Chaos Marauders, Dark Heresy, Dark Heresy Second Edition, Deathwatch, Forbidden Stars, Fury of Dracula, Only War, Relic, Rogue Trader, Space Hulk: Death Angel, Talisman, Warhammer: Diskwars, Warhammer Fantasy Roleplay, Warhammer: Invasion The Card Game, Warhammer Quest: The Adventure Card Game, Warhammer 40,000: Conquest 

Alle produkter som inneholder GW-lisensierte bilder, kommer også til å forsvinne fra FFGs portefølje.

 

Over til ukens nye spill.

 Asmodee

Nye spill

  

Doctor Panic

En pasient kommer inn i operasjonsrommet. Dere har dårlig tid. Alle må hjelpe til! En rekke oppgaver må løses så ikke pasienten omkommer. Overvåk behandlingen, og pass på at de andre ikke gjør feil. Finn medisiner, operer pasienten. Sy ham/henne sammen igjen. Alt må gjøres før tiden er ute hvis pasienten skal overleve.
Antall spillere: 2-9
Varighet: 12 minutter

 Frontiers: Libety Or Death

Et strategispill som kan beskrives som et miniatyrspill uten miniatyrene. I stedet for bruker du noen gode og detaljerte pappbrikker. Spillet er fylt med raske og aggressive handlinger hvor du flytter styrkene dine ut mot din motstander.
Antall spillere: 2
Varighet: ca 45 minutter

 Mafia de Cuba

Et spill om makt, bløffing, mafia og CIA-agenter. I hver runde sendes en boks med cubanske sigarer rundt bordet. I bunnen av esken er det et hemmelig rom. I dette rommet ligger det skjulte diamanter. Når esken kommer til hver spiller, kan de ta ett av to valg. De kan stjele en diamant som de frekke tyvene de er, eller de kan som «trofaste» mafiamedlemmer eller CIA-agenter prøve å vinne tillit hos sjefen selv. Når esken har gått rundt bordet, er det opp til sjefen å finne de frekke tyvene. Anklager han noen som ikke er tyver, mister han omdømme. Et raskt spill for mange spillere.
Antall spillere: 6-12
Varighet: 10-20 minutter

 

Tilleggspakker

Mafia de Cuba Revolucion Exp.

 

 Zman Games

Nye spill

 Beyond Baker Street

Vi har alle hørt om mesterdetektiven fra Baker Street. Han løser det ene mysteriet etter det andre og alle etterforskere står bare misunnelige å ser på. Men hva om du og vennene dine kunne klart å løse mysteriet før denne mannen? Det er det dette samarbeidsspillet handler om. Finn hint, bevis, spor og andre ting som kan lede dere i riktig retning. Er dere flinkere enn Sherlock, eller må også dere krype skamfullt sammen i et hjørne i det han nok en gang briljerer som den beste etterforskeren i London.
Antall spillere: 2-4
Varighet: ca. 20 minutter

 

 

#spillmagasinet #spill #gaming #gamer #brettspill #boardgame #brettbart #games #tabeltop #nyheter 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits