Nye brettspilltitler uke 36 

 

I 2011 lanserte Square Enix og Hobby Japan et TCG-spill basert på de digitale spillene vi alle elsker ? Final Fantasy. Nå, fem år senere, kommer endelig kortspillet til vår del av verden. Den første runden med kort har fått navnet Opus 1 og kommer i butikker denne måneden i store deler av Europa. Det er ennå ikke bekreftet om vi i Norge får spillet denne måneden, men at vi snart får enda et kortspill å samle på, er ganske sikkert.

  

Uwe Rosenbergs Fields of Arle får en tilleggspakke i begynnelsen av neste år. Denne gjør det mulig å spille med en tredje spiller. Så langt er dette store og flotte spillet kun for én eller to spillere. I tillegg kommer det også noen nye funksjoner til spillet som kan spilles uten en tredje spiller.

 

Så over til ukens nye spill.     

 Ares Games

Nye spillBehind the Throne  

Hvem er det egentlig som sitter med makten? I dette kortspillet representerer hver spiller en hemmelig organisasjon som ønsker å stå bak tronen og trekke i trådene. Ved å samle like kort kan du bytte disse inn i nye spesielle egenskaper og på den måten skaffe deg poeng og følgere. Den spilleren som har mest av dette på slutten, vinner.
Antall spillere: 2-4
Varighet: 20-30 minutter

 

Tilleggspakker

Age of Conan Adventure in Hyboria Exp

 Catalyst Game Labs

Tilleggspakker

BattleTech House Kuri            

 Fantasy Flight Games

Nye spillEnd of the World Revolt of Machines RPG

Dette er den fjerde boken i rollespillserien «The End of the World». Denne gangen har vår høyteknologiske hverdag fått nok av oss. Alle maskiner og elektroniske duppeditter har bestemt seg for å fjerne menneskene fra jordens overflate i typisk Matrix-stil. Den store forskjellen mellom denne rollespillserien og andre rollespill er at du ikke spiller en fantasifigur. Du er ingen mektig magiker, fryktløs kriger eller fantastisk og slu kaptein på et romskip i en galakse langt, langt borte. Nei i «The End of the World»-serien spiller du og vennene dine dere selv. Spill dere selv mens dere prøver å overleve verdens undergang. Boken kommer med fem ferdige historier som alle gir flere kvelder med dramatikk og spenning.
Antall spillere: 3+
Varighet: Fra 120 minutter

 

Tilleggspakker

Descent 2nd Ed Chains That Rust

Runebound Fall of Dark Star   

Runebound Mountains Rise  
LotR LCG Drowned Ruins Adventure Pack

 Indie Board & Card

Nye spillGrifters     

Dette er et litt annerledes kortspill. Spillet bruker kjente mekanismer fra deck building games, men den store forskjellen ligger i at du ikke bygger en kortbunke. Du bygger opp kortene du har på hånda. Dette gjøres ved å rekruttere spesialister. Målet med spillet er å lure/stjele penger fra en korrupt stat. Hvis er alle pengene er stjålet, det ikke finnes flere jobber å utføre eller spillet er tomt for nye spesialistkort, er spillet over. Den som har mest penger, vinner.

 


 

Paizo

Nye spillPolaris Core Rule Book 

I århundrer har krig og klimaendringer ødelagt jordens overflate. Det er ikke lenger mulig å leve der. All forurensingen har sørget for mustasjoner hos alle levende vesener. De menneskene som er igjen, har søkt tilflukt der det kan og laget en ny verden under havoverflaten. I denne verden har de funnet en ny kraft. Polaris! Fra det franske selskapet som skapte Pathfinder RPG kommer nå et nytt rollespill, Polaris RPG. En spennende nye post-apokalyptisk sci-fi RPG laget av Black Book Editions.

 

Tilleggspakker

Pathfinder Gunslinger    
Pathfinder In Search of Sanity (SA1)

Pathfinder Haunted Heroes Players Company

Polaris Equinox RPG    

Polaris Game Master S

Polaris Char. File          

Polaris Location Map        

Polaris Core Rulebooks Deluxe 2 book

Polaris Dice Set       

 Stronghold Games

Nye spillDragon & Flagon    

Noen gang lurt på hvordan en barkamp i middelalderen var? I dette spillet finner du svaret. Kast kopper, knus stoler, sleng deg gjennom rommet i en lysekrone, dra teppet vekk under bena til motstanderen din eller tøm i deg den legendariske dragedrinken, og få superkrefter. Hvorfor gjør du dette? Så du skal få respekt blant kameratene dine i dette brune vannhullet. Med ni unike karakter og svært gode deler vil dette spillet skape masse moro. Og skulle ikke det holde, finnes det også mange alternative måter å spille spillet på.
Antall spillere: 2-8
Varighet: ca. 60 minutter

 Pursuit of Happiness  

Et spill der du spiller livet du tror du alltid har ønsket. Begynn som nyfødt, og se om du kan dø lykkelig etter et liv der drømmene dine ble oppfylt, eller om du ender opp som et nervevrak der stress og et hjerteinfarkt sørger for en brå slutt. Ved hjelp av gode mekanismer må du skaffe deg arbeid, ta på deg prosjekter, kjøpe ting, etablere relasjoner, skaffe deg familie. Mulighetene er uendelige når du lever det livet du alltid har ønsket. Hvor mye vil du være i stand til å oppnå?
Antall spillere: 1-4
Varighet: 60-90 minutter

 Tasty Minstrel Games

Nye spill Thief's Market       

Et kortspill hvor alle er tyver. Målet er å få flest mulig hjelpere og mest mulig gull. Dette gjøres ved å kaste terninger som viser hva du har å kjøpe for. Kortene du kjøper, består av hemmelige planer, hjelpere og ordre som hjelper deg å skaffe gull. Når det ikke er mulig å kjøpe nye kort, er spillet over. Hvem blir mestertyven?
Antall spillere: 3-5
Varighet: 30-50 minutter

 Zman Games

Nye spillJunk Art

Dette er et spill som handler mer om fysiske ferdigheter enn noe annet. Deler skal stables oppå hverandre. Delene ligger i en rotete haug midt på bordet. Velter tårnet ditt, må du begynne på nytt der hvor neste kort er. Den som har det høyeste tårnet til slutt, vinner.
Antall spillere: 2-6
Varighet: ca. 30 minutter

 Skyliners

Bygg skyskrapere. Alle har sine mål for hvordan en by bør se ut, men pass på. Målene til hver spiller er basert på hvordan de ser byen fra siden de har ansvar for. Den som får flest poeng til slutt, vinner.
Antall spillere: 2-4
Varighet: 30-40 minutter

 

#spillmagasinet #spill #gaming #gamer #brettspill #boardgame #brettbart #games #tabeltop #nyheter 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits