Nye brettspilltitler uke 35


 

 

Er det et firma som jeg har litt lett for å gi mye oppmerksomhet på bloggen min så er FFG. Grunnen til det er at de gjør mye riktig. De røpet en del om hva de jobber med under Gen Con 2016. Starter med det jeg gleder meg mest til.

Legend of the Five Rings LCG. De bekreftet at de har kommet langt på når det gjelder utviklingen av dette spillet. De hadde ikke noe som de viste fram på Gen Con, men kunne bekrefte at de ligger i rute sånn at det kan lansere spillet under Gen Con 2017. De kunne også røpe at dette vil bli den største lanseringen de har gjort for LCG spill så langt.

X-com the board game for tilleggspakke. Den vil hete Evolution og kommer siste kvartal i år. Pakken tilfører nye oppdrag og farer som spillene må løse. Den tilfører også noen nye funksjoner til spillet. En av disse er et nytt materiale kalt Meld. Dette stoffet vil la spillerne utvikle nye kraftige teknologier og utstyr.

Imperial Assault for snart et digitalt tillegg. Det jobbes med en app til spillet tilsvarende Companion appen som kom ut til Mansions of Madness. Hva dette tilfører spillet er ennå ikke sikkert, men at det vil skape nye muligheter for hvordan det spilles er helt sikkert.

Så over til de nye spillene denne uken.

 Grey Fox Games
Nye spill

 Operation F.A.U.S.T
Andre verdenskrig. Frankrike er under okkupasjon. Tyskerne samler inn kunsten de kommer over. For å unngå dette prøver spillerne å samle kunst selv. Den første spilleren som klarer å samle kunst til en verdi av 1 million dollar på det svarte markedet vinner. Dette er et raskt bløffespill. Hvem er flinkest til å finner verdier?
Antall spillere: 3-8
Varighet: ca 30 minutter

 Champions of Midgard
Bekjemp monster fra den norønne mytelogi. I dette spillet tar hver spiller på seg rollen som klan leder for en gruppe vikinger. Hold monstrene borte og samle på ærespoeng. Den som har mest ved slutten av spillet vinner. Bruk arbeidere for å skaffe deg matrialer. Tren krigere. Skaff deg gunst hos de norønne guder og se om fortjener å bli den nye lederen i Midgard.
Antall spillere: 2-4
Varighet: 60-90 minutter

Ny versjon av tidligere spill
Study In Emerald 2nd Ed.

 Pegasus Spiele
Tilleggspakker

Istanbul Letters and Seals Exp

 CMON (Cool Mini Or Not)
Tilleggspakker

Zombicide S. Walkers 1 Black Plague
Zombicide Naiade SG Black Plague
Zombicide Edouard Guiton SG Black Plague
Zombicide Marc Simonetti SG Black Plague
Zombicide Extra Tiles Black Plague

 

#spillmagasinet #spill #gaming #gamer #brettspill #boardgame #brettbart #games #tabeltop #nyheter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits