Gen Con 2016, del 3: CMON og Gamewright

 

Vi beveger oss inn i dag tre for Gen Con. Denne gangen tar jeg for meg to veldig forskjellige firmaer. CMON viser fram noen hardtslående kampspill mens Gamewright tilbyr koselige og morosamme partyspill.

 CMON (Cool Mini Or Not)

 Bloodborn the card game
Et kortspill basert på det populære Playstasionspillet. Spillere konkurrerer om å drepe monstre og ta deres blod. Et spill om risiko, ​resurser, oppgraderinger og taktikk. Du starter med en hånd av grunnleggende våpen. Bruk disse til å forbedre din slåss kombinasjoner og evner. Hver tur vil et monster angrep tilfeldig spillere som kjemper tilbake som et team ved kort for å forsøke å drepe monsteret. Spillere samle blod fra monster basert på hvor mye skade de gjorde. Monsters kan slå tilbake med eksploderende terninger som potensielt kan håndtere uendelig skade. Spillet er i likhet med sin digitale versjon veldig lite tilgivende og små feil kan sette deg helt tilbake til utgangspunktet. Kommer tredje kvartal 2016.
Antall spillere: 3-5
Varighet: 30-45 minutter

 Ta-da!
Et raskt og party- / terningspill hvor målet er å klare å fullføre en trylleformel så fort som mulig. Hver spiller er en trollmann som med i en konkurranse om å bli den beste. Hver gang du fullfører en formel kan du velge en spiller som blir utsatt for denne formelen. Eksempel kan det være at neste runde må spilleren alltid berøre bordet med hodet sitt. I tillegg så er det en ny regel for hvordan det skal spilles hver runde. Det kan være at du bare har lov til å røre terningen med en finger eller at du må spille med albuene inntil magen.
Antall spillere: 2-6
Varighet: ?

 Rising Sun
Rising Sun er en åndelig etterfølger til Blood Rage. Samme designer, samme artist, samme studio og samme skulptører. Rising Sun er et spill om ære, forhandling og krigføring satt i et fantasifullt forhistorisk Japan der de gamle guder (Kami) har returnert for å gjenoppbygge imperiet. Spillet bruker ære som en viktig del. Du kan stige og falle basert på din oppførsel. Det er ennå mye som ikke kan avsløres om dette spillet. Ventes i løpet av tredje eller fjerde kvartal 2017.
Antall spillere: ?
Varighet: 90-120 minutter

 Gamewright

 Imagine
Et partyspill hvor en spiller skal prøve å forklare et ord, film, sang, frase osv? De andre spillerne skal prøve å gjette hva han prøver å forklare. De eneste hjelpemidlene man bruke for å forklare er noen gjennomsiktige kort med bilde av forskjellige figurer på. Kommer ut tredje kvartal 2016.
Antall spillere: 3-8
Varighet: ca 20 minutter

 Bring your own book
Enda et partyspill. Navnet er faktisk første regel i spillet. Alle spillere må finne seg en bok eller et blad og ta den med ditt dere skal spille. Så vil vær spillerne på tur ta på seg rollen som dommer. Dommeren trekker det øverste kortet i en bunke med regler for hva du skal finne i boken / bladet ditt. Det kan være alt fra en passende repeterende setning i en teknosang til hva du helst vil slippe å si til dine svigerforeldre. Så fort noen har funnet noe de vil bruke har de andre spillerne 60 sekunder til på lete. Så vil alle lese opp hva du har valgt og dommeren velger det han/ hun syns passer best ved å gi vedkommende et kort som bevis. Første spiller med fire kort vinner. Kommer ut tredje kvartal 2016.
Antall spillere: 3 eller mer
Varighet: ca 20 minutter

 Sushi Go Party
Sushi Go er et mine favorittspill når det gjelder små raske spill. Dette er den utvidede versjonen av dette flotte kortspillet. Over dobbelt så mange kort. Mange nye måter å spilles spillet på. Spillet støtter også opp til åtte spillere.
Antall spillere: 2-8
Varighet: ca 30 minutter

 Sneeky cards
Dette er ikke et helt nytt spill, men så klart må man ta det med. Det er ikke bare digitale spill som sender deg ut av huset for å se verden. Sneeky cards er en bunke kort hvor alle kortene har et unikt nummer som du kan registre på spillets hjemmeside og så følge kortene mens de drar på tur. Så hvordan fungerer dette spillet? Et eksempel. På et kort står det: Gi dette til noen du møter for første gang. Gi derfor kortet til en fremmed person som du møter for første gang. Spillet er ute alt nå. Skaff deg det. Skriv ned kortenes unike id, spre de rundt i verden følg reisen deres online.

#spillmagasinet #spill #gaming #gamer #brettspill #boardgame #brettbart #games #tabeltop #nyheter #gencon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits