Nyheter fra brettspillverden!

Crash of Games og Geek Chic Family

I februar skjedde det noe stort for det lille spillselskapet Crash Games. Det Kickstarter-baserte spillselskapet fikk avtale med Geek Chic Family og bytter navn til Crash of Games. De har også fått ny logo, men beholder det karakteristiske nesehornet. På denne måten slipper de å være avhengig av Kickstarter for å utgi nye spill, og kan dermed fokusere på å lage spill uten å tenke på finansieringen. Geek Chic er kjent for å lage fantastiske møbler spesialdesignet for spillere. Grunnleggeren i Crash of Games, Patrick Nickell, har alltid hatt en forkjærlighet for spill med høy kvalitet, og samarbeidet med Geek Chic vil garantere at fremtidige brettspill vil ha høy kvalitet og et vakkert design.

Star Wars Rebellion

Fantasy Flight Games har utgitt en rekke gode spill etter at de skaffet seg rettighetene til å utvikle spill basert på Star Wars-universet. Deres siste bidrag er Star Wars Rebellion som kommer ut denne måneden. Jeg gleder meg veldig til å anmelde det. Spillet er basert på tre originale filmene (episode IV?VI)

Tabletop Day!

I slutten av april er det igjen duket for internasjonal Tabeltop Day! Etter at Will Wheaton og Felicia Day startet Tabletop på Youtube, har de jobbet hardt for at Tabletop Day skal bli en suksess. Hva er dine planer den 30. april?

Én kommentar

Garden Gamer

09.04.2016 kl.12:51

Dette var kult:)

Ikke alt for mange steder som skriver om nyheter fra brettspillverdenen!

Skriv en ny kommentar

hits